Sashapure

De natuurlijke ingrediënten in SASHAPURE zorgen voor gezond en beschermd haar. Wat je haarstructuur ook is, je wil steeds het beste uit je haar halen. Je hebt graag dat je haar zacht aanvoelt, heerlijk ruikt en makkelijk te stylen is.

Met Sashapure haarproducten ontwar je droog, knopend haar, herstel je het en voedt je het. , terwijl ze anti-aging eigenschappen, anti-breekvermogen en vochtvasthouding bieden.

Sashapure is eerste haarverzorgingsmerk met het USDA-gecertificeerde organische en duurzaam geoogste Sacha Inchi olie!

Om de gezondste, meest effectieve haarverzorgingsproducten mogelijk te maken, heeft men de gezondste, meest effectieve ingrediënten moeten gebruiken. Daarom is Sacha Inchi olie de basis van al Sashapure’s formules.

SACHA INCHI OLIE FEITEN
17 x meer Omega 3 en 6 dan wilde zalm
48% meer genezende kracht dan Arganolie
30 x meer natuurlijke vitamine E dan arganolie
Sacha Inchi Oil is rijk aan eiwitten, omegas 3, 6 en 9 en vitamines E en A, die allemaal van vitaal belang zijn voor gezond haar en huid. De olie is licht, waardoor deze snel absorbeert en alle textuur van het haar zacht, glanzend, gehydrateerd, goed gevoed en veerkrachtig houdt. Sashapure bestaat uit 7 biologische en dierproefvrije producten met natuurlijke ingrediënten rechtstreeks uit Peru!

Enig resultaat